Varškės spurgos (41)

  • Įvertinimas: 4.1 iš 5 (balsavo 269)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • 500 g varškės
  • 4 kiaušiniai
  • 8 šaukštai miltų
  • 3 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis sodos
  • 4 šaukštai cukraus
  • Cukraus pudros

Gaminimas

Sodą nugesinti su šlakeliu actu. Kiaušinius su cukrum gerai išplakt, sudėti vanilinį cukrų, miltus ,sodą varškę, ir išminkyti. Daryti spurgas ir virti aliejuje. Apibarstyti cukraus pudra.
Receptą atsiuntė: Neringa

Komentarai (41)


  • 2015-02-19 20:31 spurgius

    Labai gerai gavos neapsakomai skaniai.aciu uz recepta


  • 2015-02-15 16:14 JOKUBAS

    o kiek iseina


  • 2015-02-08 20:38 Margarita

    Viena karta pameginom ir va dabar jeigu darom, tai tik si recepta! Mes aisku 2 saukstais daugiau miltu idejom ir mazytes darem. Tai tokios traskios, o viduje paaasakiskai minkstutes! Puiku!


  • 2015-01-27 18:12 renata

    spurgytes super


  • 2015-01-20 20:27 kristina

    20% varske tiks? Ar reiktu daugiau miltu det?


  • 2015-01-18 16:53 Dana

    Labai skanios,katik iskepiau. Kad nebutu zalios vidui,dariau mazytes


  • 2015-01-13 00:40 .

    Beje, aš ir senesnę varškę taip atšviežinu - pakaitinu su trupučiu šviežio pieno Gaunasi kaip naminė kaimiška varškė, kurią skanu sudoroti dar šiltą


  • 2015-01-13 00:37 .

    Kas gyvenate užsienyje ir nerandat varškės, galite ją patys pasidaryti - 1) nusiperkat pieno 2) susirauginat 3) užvirinat 4) kai rūgpienis jau ima trauktis į varškę, įpilat saldaus pieno (apie 1:1) ir pakaitinat, kol skystis taps permatomas, 5) tada nusunkiat į kiaurasamtį ir viskas, varškė paprasta kaip 2x2.


  • 2014-12-23 09:37 AUSTEJA VASILIAUSKAITE

    MMM...KAIP SKANU PASAKA


  • 2014-12-15 21:04 evelina

    labai skanios,bet rupuze prilipo


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų