Tikri Karaimų kibinai (54)

  • Paruošimo laikas:
  • Įvertinimas: 4.3 iš 5 (balsavo 173)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Kvietiniai miltai, 450 gramų
  • Sviestas, arba margarinas, 200 gramų
  • Grietinė, 150 gramų
  • Kiaušiniai, 3 vienetai
  • Aviena, 250 gramų
  • Svogūnai, 1 kg
  • Druska, pagal skonį
  • Juodieji pipirai, pagal skonį

Gaminimas

Dubenyje persijojame miltus ir išminkome su sviestu. Supilame grietinę bei išplaktus kiaušinius. Įberiame kelis žiupsnelius druskos. Viską gerai išminkome ir palaikome šaldytuve dvi valandas. Avieną sukapojame nedideliais kubeliais, pasmulkiname svogūną. Įberiame prieskonius, įpilame kelis šaukštus vandens ir sumaišome. Iš tešlos formuojame paplotėlius, į kurių vidurį dedame maždaug šaukštą įdaro, perlenkiame pusiau, suspaudžiame ir kraštus užsukame lyg pynutę. Sudedame į riebalais išteptą skardą, aptepame suplaktais kiaušiniais ir kepame apie pusę valandos įkaitintoje orkaitėje. Iš nurodyto kiekio produktų gaunasi maždaug 10 kibinų.

Komentarai (54)


  • 2015-04-04 22:26 Vilnius

    1 kg. Druskos ?!!! Jus supisti mulkiai ...! Uzsiimkite moderacija ...


  • 2015-03-29 15:59 sandra

    noriu pasitikslint, ar tikrai reikia 250 g avienos ir 1 kg svogunu? ar cia 1 vnt turejo but parasyta?


  • 2015-01-27 11:06 tina

    sveiki, nera parasyta kokioje temperaturoje kepti, (ar as nematau???) prasau, kas kepete, parasykite... is anksto dekoju


  • 2015-01-24 19:26 Donatas

    Recepto autorei su gramatika nekas, nes nieko neina suprasti kai kableliai išmėtyti belenkaip


  • 2015-01-09 16:12 Inga

    vat skardos tepti riebalais nereikia... Nes tesla riebi nuo sviesto ar margarino


  • 2015-01-07 12:30 lvera

    Demesio tam kas nezino! Miltai sijojami ne del slieku o tam kad prisitrauktu deguonies ir butu puri tesla


  • 2014-12-06 12:04 vita

    o tai kiek miltu?


  • 2014-12-06 11:22 jonas

    ką jūs randat sijodami miltus? 25 kart sijojau- kaip tuščia, taip tuščia...


  • 2014-11-30 19:18 Emigrante

    Kepiau kibinus laukdama vegetaru sveciu. Vokietijoje varske skysta. Tai dejau lygiomis dalimis varske, tarkuota fermentini suri ir zalius (atsildziau saldytus) spinatus, druska. Kibinai gavosi skanus!


  • 2014-11-23 20:09 kristina

    Kepiau su pjaustyta kiauliena,labai labai skanu,viskas per pusvalandi iskepa.


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų