Sovietiniai čeburėkai (48)

  • Įvertinimas: 3.8 iš 5 (balsavo 233)
Rekomenduojame

Ingredientai

  • Tešlai
  • 200 g varškės
  • 2 kiaušiniai
  • 0.5 a. š. sodos
  • 1 a.š. aliejaus
  • 50 g kefyro
  • miltų Įdarui
  • mėsos faršas kas kokį mėgsta kiaulienos, jautienos, paukštienos
  • svogūnas pagal skonį
  • pipirai
  • druska

Gaminimas

Į gerai ištrintą varškę įmušame kiaušinį, supilame kefyrą, (soda turi būti išmaišyta kefyre), įpilame alieju. Išmaišome. Tuomet po truputi minkydamos beriame miltus. Nereikia skubėti ir pridėti per daug miltų (tešla turi būti minkšta, bet nelipti prie rankų). Tešlą padarome tokią, kad galėtume kočioti. Tada iš iškočiotos tešlos išspaudžiame norimą formą. Įdedame faršą, išmaišytą su svogūnais, pipirais ir druska. Tešlos kraštus gražiai užspaudžiame šakute ir dedame į įkaitintą aliejų. Kepame ant lėtos užnies, kol gražiai pagels.
Skanaus!!!

Receptą atsiuntė: Monika

Komentarai (48)


  • 2015-03-24 18:29 greta

    Mano megstamiausi visada gaunasi nors nesu profe teslos sferoje puikiai tinka uzsaldyti ir issikepti kada vel uzsimanai


  • 2015-03-19 20:17 rita

    Super


  • 2015-01-21 17:39 jolita

    Pabandysiu butinai,aciu uz recepta.


  • 2015-01-05 03:46 Karolina

    Pabandysime būtinai


  • 2014-12-22 08:55 inga

    O be kefyro galima gaminti?


  • 2014-11-30 09:59 jolbraz@gmail.com

    ceburekai


  • 2014-11-23 22:18 gabija

    Labai skanai atrodo teks ir man sandien kepti aciu uz receptuka


  • 2014-11-23 12:03 gabija

    Labai skanai atrodo teks ir man sandien kepti aciu uz receptuka


  • 2014-05-13 12:16 Aida

    Pagal si recepta kiek vnt cebureku gaunasi?? ir gal atitinkama kokia varske patartumet, su kuria geriausiai gautusi?


  • 2014-03-05 17:55 Dovilė

    Super, duper!! Skaniausias čeburekų receptas


Populiariausi receptai šią savaitę

Daugiau receptų